893834656-images6.jpg

Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby stracić
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie serwować
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są również tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale zawsze, gdy
zjadamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi zjadać
każda kobieta, aby
dobrze
spalić i poprawić własny metabolizm.
Smaczne jadło
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające adipex cena

tabletki na odchudzanie lek